Üdvözöllek

Maga az oldal főként azt a célt szolgálná, hogy aki esetleg nem tud angolul/japánul vagy ne talán tán koreaiul. Esetleg nem biztos saját tudásában vagy szimplán csak jobban szeret a saját anyanyelvén olvasni (már csak a komikum miatt is), nyugodtan keresgélhet itt:)

Tudom ezt már feltűntettem a fejlécen, viszont szerintem nem annyira átlátható emiatt gondoltam itt is megjelentettem

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Éppen készül...
Another 1. kötet 1.rész
1972-ben egy Misaki nevű tanuló járt az Északi Yomiyama Általános Iskola kilencedik évfolyamának hármas osztályába. A fiú nagy népszerűségnek örvendett az osztályában, egyaránt szerették a diákok és a tanárok is. Szinte mintatanulónak számított, aki még a sportokban is kiválóan teljesített. De nem sokkal azután, hogy elkezdte a kilencediket, meghalt. A tragédia híre mindenkit sokkolt. Viszont egyszer csak valaki azt mondta a fiú székére mutatva, hogy Misaki itt van, nem halt meg. Attól a naptól fogva a hármas osztály úgy viselkedett, mintha elhunyt osztálytársuk még mindig élne. Ezt a színjátékot egészen ballagásig folytatták. Az igazgató még azt is elrendezte, hogy Misakinak is legyen széke a ballagási ceremónián. Ám ezzel a szerencsétlenséggel nem is gondolták, mi vette kezdetét...
 
Számláló
Indulás: 2019-08-12
 
Főoldal

After the Rain 1. kötet 1. rész

2019.08.17. 16:35, Miul

Huhh el sem hiszitek mennyit szerencsétlenkedtem mire a "Manga" menüpontot sikeresen beállítottam.De legalább végre kész van és ez a lényeg! Gondolom akik olvasták az előző bejegyzésem  ,ők a/az Another mangára számítottak hogy azt fogom kiadni elsőnek. Hát történt egy apróbb változtatás mivel a/az Another 1.kötetének 1.része kb. 65-60 oldal hosszúságú (ha jól emlékszem) ami valljuk be nem kispályás meló egy kezdő fordítótól. Javarészt nála az adta fel a leckét , hogy amikor elkezdtem fordítani ( és igen , tényleg fordítottam belőle de a 10-en valahányadik oldalnál elszakadt a cérna˘o˘) szinte nekem kellett életet lehelni az egészbe. Ezt mégis hogyan értem ?Nos tömören el is mondom!:)

Van az a szituáció amikor a fordítónak kell életet lehelni az egész műbe/szövegbe, mert  ha  pontról-pontra megpróbáljuk lefordítani azt angolról magyarra egy értelmetlen társalgási szitut kapnánk. Aminek valljuk be nincs semmi értelme , pont ezért eléggé sokszor kellett a szöveget formáznom ,esetleg más mondatokat vagy szavakat bele raknom hogy értelmesen jelenjen meg.Ne az legyen olvasás közben hogy "mi a f*sz!?.. ennek nyelvtanilag nincs is semmi értelme!" 

Így is egy kicsit izgulok hogy vajon meglesztek-e elégedve a fordításommal , na de reménykedni azért csak lehet... xdd

Mindenkinek jó olvasgatást kívánok!^3^

A mangát itt tekinthetitek meg://manga-paws.gportal.hu/gindex.php?pg=37333828

Még nincs hozzászólás.
 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.